BSO Wijsneus

Onze BSO is te vinden op onze locatie Wijsneus aan de Middenstraat 1 in Woudenberg. Er is plek voor 25 kinderen van 4 tot 13 jaar. Vooralsnog bieden wij alleen naschoolse opvang aan. We halen de kinderen op bij hun school in Woudenberg en wandelen dan naar de BSO. Net als ons KDV is ook onze BSO is geopend tot 18.30 uur.

Onze BSO, staat voor gezelligheid, persoonlijke aandacht, ongedwongen en een huiselijke sfeer, die zoveel mogelijk aansluit bij de wensen van ouders en de behoefte van het kind. Als de kinderen uit school komen, krijgen ze wat te eten en te drinken. Zo starten we iedere middag met een moment waar de kinderen hun verhaal kwijt kunnen. Wij vinden het belangrijk dat de tijd die de kinderen bij ons doorbrengen hun eigen vrije tijd is. De kinderen kunnen dus zelf kiezen wat ze willen doen. De
pedagogische medewerkers zullen de kinderen hierbij begeleiden en toezicht houden. Er is ruimte om samen te spelen, knutselen, helpen koken of buiten spelen. We hebben ook een toffe BSO speelgang!

Tijdens studiedagen en vakantiedagen zijn wij geopend van 07.00 – 18.30 uur!

Je kunt je kind hier aanmelden voor de naschoolse opvang.