Op de groep ziet u eigenlijk altijd dezelfde gezichten. Ons team bestaat uit betrokken en gekwalificeerde leidsters die graag plezier maken met de kinderen om hen te helpen in hun ontwikkeling. Hieronder stellen wij ons even voor!

Chantalle Willaarts

Hallo! Ik ben Chantalle Willaarts, eigenaar van Kindercentrum Eigenwijs & Wijsneus. Na mijn studie SPW ben ik gelijk aan het werk gegaan. Ik heb intussen alle paden van kinderopvangland bewandeld en weet goed wat ik belangrijk vind op een groep en binnen de organisatie. Vandaar dat ik de kans om een eigen kinderopvang te starten ook gelijk gepakt heb.

Mijn doel is om kinderen uit te dagen, te stimuleren en te laten ontdekken wat ze allemaal leren door al hun zintuigen te gebruiken. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen en kunnen kinderen zich op hun ‘eigen wijs’ ontwikkelen, zodat ze straks klaar zijn voor de basisschool. Ook heel belangrijk: de kinderen een gevoel van thuis te geven en de veiligheid voorop stellen. Op onze mooie locatie kunnen de kinderen zich fantastisch ontwikkelen en is er alle ruimte voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Naast werken hou ik ook heel erg van mijn vrije tijd. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, kook ik graag en ga er graag met vrienden op uit.

Hopelijk tot snel!

Nicole Gijsbertsen

Hallo ik ben Nicole Gijsbertsen en ik woon in Woudenberg met mijn 3 kinderen (Milan, Esmée, en Levi ). Sinds januari 2018 werk ik als vaste leidster op de peutergroep van Eigenwijs. Ik vind het leuk en uitdagend werk en ik vind het erg leuk om te zien hoe de kinderen bij ons binnen komen als peuter, klaargestoomd worden voor de basisschool, en uiteindelijk als kleuter naar de basisschool gaan. Mensen kunnen mij herkennen aan mijn vrolijkheid en mijn goede grapjes.

Heb je vragen, stel ze gerust!
Groetjes Nicole.

Celine Zondag

Hoi Lieve Ouders, ik zal mijzelf even voorstellen.
Mijn naam is Celine Zondag. Ik woon in Scherpenzeel samen met mijn vriend. Ik ben sinds September 2018 werkzaam bij Eigenwijs op de dagopvang en heb de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker gedaan. Nu ben ik bezig met de cursus pedagogisch coach.

Ik hoop jullie snel te zien.
Liefs Celine

Lilian van Offeren

Lieve ouders,

Ik ben Lilian van Offeren. Ik ben heb al ruim 16 jaar ervaring als pedagogisch medewerker. Sinds juli 2023 ben ik werkzaam op de BSO groep bij de locatie Wijsneus. Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn; van sieraden maken tot tekenen. Ook vind ik het heerlijk om langs het strand te wandelen. Het werken met kinderen vind ik uitdagend en leuk. Ik vind het leuk om ze van alles te leren en een fijne dag te bezorgen.

Wellicht tot ziens op de BSO! Liefs Lilian.

Denise Willaarts

Ik ben Denise Willaarts en sinds november 2022 werk ik ook bij Kindercentrum Eigenwijs. In tegenstelling tot mijn zus Chantalle ben ik (nog) geen leidster maar hou ik me voornamelijk bezig met alle administratieve taken die er zijn, zoals personeelszaken, het bijhouden van documenten voor de GGD, de financiële administratie, website, beleid, nieuwsbrieven etc. Daarnaast zijn zus en ik een aantal jaar geleden ons oppas bemiddelingsbureau “Oppas Eigenwijs” gestart én op 1 mei 2023 opende we samen onze tweede vestiging Kindercentrum Wijsneus!

Mocht je vragen of tips hebben dan hoor ik het graag.

Wellicht tot ziens! Groetjes Denise

Naomi Groeneveld

Hoi, ik ben Naomi Groeneveld en ik woon in Scherpenzeel. Ik ben in 2023 geslaagd voor de opleiding tot pedagogisch medewerker. Tijdens deze opleiding heb ik ruim een jaar stage gelopen op de babygroep van Kindercentrum Eigenwijs. Het werken met kinderen heb ik altijd al leuk gevonden, het is uitdagend en vooral leuk en gezellig. Wellicht tot ziens bij onze locatie Eigenwijs!

Liefs Naomi

Chantal van Veenendaal

Hoi lieve ouders,

Mijn naam is Chantal van Veenendaal en ik woon in Woudenberg. Sinds augustus 2023 ben ik geslaagd voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker en ben ik werkzaam bij locatie Eigenwijs en Wijsneus.

Ik hoop jullie snel te zien.

Liefs Chantal

Jennifer Hoogendoorn-Leenders

Hoi mijn naam is Jennifer. Sinds mei 2023 ben ik werkzaam bij de locatie Wijsneus op de dagopvang.

Denise Pot

Hoi lieve ouders, mijn naam is Denise en ik werk op de dagopvang van de locatie Wijsneus sinds juli 2023.

Noor Veenendaal

Hallo,
Ik ben Noor Veenendaal, 16 jaar en doe nu de opleiding pedagogisch medewerker, niveau 4 in leerjaar 2. Mijn stagegroep is was vorig jaar de peuters van 2 tot 4 jaar, maar dit jaar is dat de BSO groep van locatie Wijsneus. Dit vind ik erg leuk om te doen! In mijn vrije tijd spreek ik af met vriendinnen of ga ik naar de sportschool.

Groetjes Noor

Pedagogisch Beleidsmedewerker/coach

Het is voor kinderdagverblijven en peuteropvang organisaties verplicht om een pedagogisch medewerker/coach in te zetten. Bij Eigenwijs en Wijsneus hebben we nog geen pedagogisch medewerker/coach in dienst. We huren ze daarom tot die tijd in. Momenteel zijn 2 collega’s de opleiding aan het doen en we hopen dan ook vanaf 2024 onze eigen coach intern te hebben!

Een pedagogisch coach is iemand anders dan de pedagogisch medewerkers die voor uw kind zorgen. Onze specialist draagt haar kennis over aan het team. Verder biedt ze specifieke begeleiding en adviseert ze de pedagogisch medewerkers waar nodig. Onze pedagogisch beleidsmedewerker/coach is onder andere gespecialiseerd in:

  • De verschillende stromingen binnen de kinderopvang
  • De ontwikkelingsfasen van jonge kinderen, op motorisch, sociaal-emotioneel en cognitief gebied. Hoe ondersteun en stimuleer je kinderen in hun verschillende ontwikkelingsfasen? Wanneer houdt je rekening met een (dreigende) achterstand en wat kun je dan doen?
  • Onderzoeken van het kindbeeld en aanscherpen van onze spelvisie. De specialist helpt om de gesignaleerde specifieke behoeften van kinderen te koppelen aan de verschillende ontwikkelingsstadia.
  • Leert ons elkaar betrekken bij vernieuwingen, verschillende gesprekstechnieken en inspireren.
  • Geeft feedback
  • Leert ons meer over oudercommunicatie en hoe we deze altijd op hoog niveau houden
  • zet het pedagogisch beleid in op de groep en zorgt dat deze in de werkwijze wordt opgenomen en bijgehouden.
  • coacht de leidsters individueel en ondersteunt hen in de werkzaamheden en in hun ontwikkeling.

Zij zullen per locatie 50 uur per jaar besteden aan de implementatie van het pedagogisch beleidsplan op de werkvloer én 50 uur per locatie per jaar aan coaching van de beroepskrachten. Dit is berekend door een berekeningstool van Rijksoverheid.

Heeft u pedagogische vragen?

Stel ze aan de pedagogisch medewerker van uw kind. Heeft u een vraag voor de pedagogisch medewerker/coach, informeer dan even bij één van de leidsters op de groep.